Hovorí sa, že ochutnať francúzsku gastronómiu znamená pochopiť „l’art-de-vivre,“ čo v preklade znamená umenie žiť, radovať sa zo života, spomaliť, byť v okamihu a vychutnať si lahodné chute jedál v dizajnovom prostredí. Keďže v hoteli Zlatý Kľúčik už dlhodobo koncepčne prepájame prvky francúzskej kuchyne s tými slovenskými, tohtoročný 6 ročník jarnej verzie podujatia Live Cooking show ponesie oficiálny podtitul „Art de Vivre.“ 

Pozývame vás na 6-chodovú degustačnú večeru s párovaním vín v podaní šéfkuchára Viliama Beňa a jeho tímu, ktorí vám sprostredkujú nielen delikátny zážitok z jedla a vína, ale tiež premenia obyčajné momenty posedenia za jedným stolom na niečo naozaj výnimočné.

Moderátorka večera: Katarína Jesenská

Vstupenky si môžete zakúpiť na webe: www.zlatyklucik.sk, e-mailom: hotel@zlatyklucik.sk alebo telefonicky: +421 910 367 400