Jedlo je bezpochyby jedným zo stavebných kameňov talianskej kultúry a napriek tomu, že svet v ktorom žijeme je stále viac hektický, taliani si stále naplno užívajú pôžitok z príležitosti vychutnať si dobré jedlo. Talianska kuchyňa je veľmi bohatá a pestrá. Je známa hlavne vďaka rôznym druhom cestovín, talianskym syrom, chutným dezertom a lahodným vínam.

Na kurze Talianska - to najlepšie z regiónov sa s našimi profesionálnymi šéfkuchármi dozviete, ako sa pripravujú špeciality z rôznych kútov tejto chuťami rozmanitej zeme - cez Parmu, Neapol, Toskánsko až po Sicíliu! Dozviete sa, že existuje aspoň 310 tvarov cestovín, naučíte sa, ako ich pripraviť al dente, a kedy k cestovinám pridať olivový olej. Počas kurzu si vlastnoručne vyrobíte talianske cestoviny, naučíte sa neapolskú napoletana omáčku, uvaríte lahodnú toskánsku polievku, a uvidíte, ako má vyzerať to povestné risotto. Na záver si pochutnáte na pravom tiramisu. Precestujte Taliansko za jediný večer a naučte sa variť typické pokrmy z každého kúta tejto očarujúcej krajiny!

KURZY VARENIA PREMIUM Plus
Skutočná lahôdka pre milovníkov gastronómie. Štandard doplnený o zaujímavé workshopy, špeciálne ingrediencie či ochutnávku vín. V cene kurzu PREMIUM Plus je zahrnuté:
– špeciálny KULINÁRSKY PRÉMIOVÝ BONUS uvedený v menu pri každom kurze
– neobmedzená konzumácia nealko nápojov, citronády, čaju a kávy počas kurzu
– kulinársky certifikát o úspešnom absolvovaní kurzu


FACEBOOK EVENT