Francúzska kuchyňa je považovaná za vrchol gastronomického umenia! Francúzi dávajú najvyššiu prioritu pôžitku z jedla a tak aj jeho príprava a konzumácia nie sú len neutrálny akt, ale sú povýšené na rituál. Francúzi poznajú na každý deň v roku iný druh syra, zjedia približne 500 miliónov slimákov ročne a približne 10 miliárd bagiet sa v tejto krajine vyprodukuje každý rok! Neuveriteľné čísla, však? Potvrdzujú naozaj gurmánsky spôsob života Francúzov. V celosvetovom meradle patria francúzske reštaurácie medzi najvychytenejšie, najexkluzívnejšie a najviac nóbl. Francúzska kuchyňa predstavuje vrchol labužníckeho neba. A kúsok z tohto sveta labužníckeho luxusu vám prinášame u nás.

Príďte sa naučiť tradičné špeciality tejto špičkovej kuchyne k nám! Naši šéfkuchári vás naučia, ako si dokonale pripraviť francúzsku klasiku, ako napríklad výbornú tradičnú cibuľovú polievku zapečenú s toastom a syrom, alebo skvelého kohúta na burgundskom víne. Víno je považované za „intelektuálnu časť“ francúzskych jedál a je jej nepostrádateľnou súčasťou. Čaká vás taktiež návod, ako si pripraviť domáci vychýrený quiche lahodnej chuti a úplnou čerešničkou na torte bude bezchybné Crepes Suzzete, ktoré s radami od šéfkuchára zvládnete na jednotku.

Aj vám sa už zbiehajú slinky? Výborne! Príďte k nám a zistite, ako zažiariť vo vlastnej kuchyni s francúzskou gurmánskou noblesou.

FACEBOOK EVENT