Pozývame Vás na komorné stretnutie s vedcom Jurajom Majtánom zo SAV z cyklu Veda Q Technika.Okrem iného na Vás v rámci vstupného čakajú bohaté švédske stoly a rodinná atmosféra. Kapacita je obmedzená, je potrebné si miesto rezervovať prostredníctvom prihlášky cez odkaz nižšie.


Hosť: Ing. Juraj MAJTÁN, PhD. (Ústav molekulárnej biológie Slovenskej akadémie vied)


OBSAH:

1. Všeobecné informácie o včele, mede a včelích produktov

2. Proces výroby medu

3. Biologické zloženie medu

4. Liečivé účinky medu

5. Prínos človeka pre včelu


Ste si istý, že o mede už viete všetko? Náš hosť Ing. Juraj Majtán, PhD. Vás možno prekvapí, že med a včely môžu byť predmetom niekoľkoročného výskumu. Ako vlastne vznikne med? Prečo je sladký? Ktorý z vedľajších produktov je ten naj/účinnejší/zdravší? Vieme o niekom, komu včely či med zachránili život? Prečo je včiel stále menej? Včely pre nás pracujú dennodenne, čo môžeme urobiť pre včely my?

Okrem hlavnej diskusie je Ing. Juraj Majtán, PhD. pripravený odpovedať aj na vaše otázky. Buďte jeden z 20 účastníkov, ochutnajte medový plást a zistite ešte viac o včele a jej produktoch.

Čakajú na vás švédske stoly na slovenský a škandinávsky štýl a nezabudnuteľné prostredie s rodinnou atmosférou.


Súčasťou kolokvia je: živá hudba, ochutnávka medového plástu, súťaž o zaujímavé vecné ceny, švédske stoly počas celého večera

Cena: 25,- eur

Rokovací jazyk: slovenský

Kapacita kolokvia: 20 účastníkov

Parkovanie: v okolí priestorov


Tešíme sa na vás

FACEBOOK EVENT ]]>