Hosť: Ing. Juraj MAJTÁN, PhD. (Ústav molekulárnej biológie Slovenskej akadémie vied)
OBSAH:
1. Všeobecné informácie o včele, mede a včelích produktov
2. Proces výroby medu
3. Biologické zloženie medu
4. Liečivé účinky medu
5. Prínos človeka pre včelu
Ste si istý, že o mede už viete všetko? Náš hosť Ing. Juraj Majtán, PhD. Vás možno prekvapí, že med a včely môžu byť predmetom niekoľkoročného výskumu. Ako vlastne vznikne med? Prečo je sladký? Ktorý z vedľajších produktov je ten naj/účinnejší/zdravší? Vieme o niekom, komu včely či med zachránili život? Prečo je včiel stále menej? Včely pre nás pracujú dennodenne, čo môžeme urobiť pre včely my?
Okrem hlavnej diskusie je Ing. Juraj Majtán, PhD. pripravený odpovedať aj na vaše otázky. Buďte jeden z 20 účastníkov, ochutnajte medový plást a zistite ešte viac o včele a jej produktoch.
Čakajú na vás švédske stoly na slovenský a škandinávsky štýl a nezabudnuteľné prostredie s rodinnou atmosférou.
Súčasťou kolokvia je: živá hudba, ochutnávka medového plástu, súťaž o zaujímavé vecné ceny, švédske stoly počas celého večera
Cena: 25,- eur
Rokovací jazyk: slovenský
Kapacita kolokvia: 20 účastníkov
Parkovanie: v okolí priestorov
Tešíme sa na vás
FACEBOOK EVENT ]]>
Portál www.kamdomesta.sk nie je organizátorom uverejňovaných podujatí a preto nezodpovedá za zmeny uskutočnené organizátormi. Odporúčame preveriť si vopred termín a čas konania podujatia priamo u organizátora. Na niektoré akcie je potrebné sa prihlásiť vopred.