AMFO 2019  –  výstava Bratislavského krajského kola celoštátnej postupovej súťaže neprofesionálnej fotografie
 
Malokarpatské osvetové stredisko v Modre v spolupráci s Mestským kultúrnym strediskom v Senci, Národným osvetovým centrom v Bratislave a za podpory z verejných zdrojov Fondu na podporu umenia zorganizovalo v rámci Bratislavského samosprávneho kraja súťaž fotoamatérskych tvorcov, ktorej výsledkom bude výstava AMFO 2019 v Galérii Labyrint v Mestskom kultúrnom stredisku v Senci na Námestí 1. Mája č. 2. Expozícia bude sprístupnená verejnosti od 1. 5. do 23. 5. 2019 a vstup na ňu je voľný počas otváracích hodín Galérie Labyrint: www.msks-senec.sk/galeria-labyrint/ - 1. 5. a 8. 5. 2019 bude prevádzka Galérie Labyrint obmedzená.

47. ročníka súťaže sa zúčastnilo 64 prihlásených autorov s 229 dielami, ktoré sa uchádzali o ocenenie a zverejnenie v rámci výstavy.

Súťaž prebehla v rámci 3 vekových a 5 žánrových kategórií a odborná porota vybrala z celkového počtu prihlásených 111 fotografií na výstavu a súbežne ocenila  57diel. Ocenené práce postupujú do predvýberu celoštátneho kola, ktorého výstava sa uskutoční 6. 11. – 21. 11. 2019 v Synagóge v Nitre a budú reprezentovať amatérsku výtvarnú tvorbu Bratislavského samosprávneho kraja.

Výstavu AMFO 2019 vrelo odporúčame vzhliadnuť všetkým milovníkom umeleckej fotografie a veríme, že bude veľkou inšpiráciou pre tých, ktorí amatérsky tvoria v tejto oblasti, alebo majú ambície s takouto záľubou začať.

Viac info na www.moska.sk v sekcii Súťaže – AMFO 2019.

Miesto výstavy: MKS v Senici, Galéria Labyrint, Námestie 1. Mája č. 2, Senica